x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident feroviar pe ruta Bucureşti -Timişoara: Vagonul unui tren de marfă a deraiat

Accident feroviar pe ruta Bucureşti -Timişoara: Vagonul unui tren de marfă a deraiat

15 Noi 2011   •   05:40
Accident feroviar pe ruta Bucureşti -Timişoara: Vagonul unui tren de marfă a deraiat

Vagonul unui tren de marfa, care circula pe ruta Bucuresti-Timisoara, a deraiat, in aceasta dimineata.

La aceasta ora, circulatia feroviara este blocata intre Drobeta Turnu Severin si Filiasi. Potrivit primelor informatii, nu exista victime.

Reprezentantii ISU Mehedinti spun ca incidentul ar fi fost provocat de o defectiune la un boghiu al unuia dintre vagoanele garniturii.

CFR Marfa a precizat, intr-un comunicat de presa, ca deraierea s-a produs la ora 7:45, in statia Valea Alba, pe raza Sucursalei Banat Oltenia. Echipele CFR lucreaza la repunerea garniturii pe sine, traficul feroviar fiind blocat.

Conform sefului Politiei Transporturi Cai Ferate, Pantelica Bobarsc, citat de Mediafax, in urmatoarele doua ore sase trenuri de persoane ar urma sa tranziteze zona. Acestea vor fi oprite insa in cele mai apropiate gari de pe traseu, respectiv Balota si Drobeta-Turnu Severin, pana cand traficul in zona va fi reluat.

La ora transmiterii acestei stiri, trenul personal 9520 care circula pe relatia Orsova - Filiasi stationeaza in gara Drobeta-Turnu Severin pana la remedierea situatiei, a precizat CFR Marfa.

×