x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident grav în Giurgiu: O persoană a murit, iar alta este rănită după ce o cisternă încărcată cu 14 tone de GPL a intrat într-un autoturism

Accident grav în Giurgiu: O persoană a murit, iar alta este rănită după ce o cisternă încărcată cu 14 tone de GPL a intrat într-un autoturism

11 Ian 2012   •   09:19

O persoana a murit, iar alta este grav ranita in urma unui accident rutier produs pe DN6, in judetul Giurgiu, pe raza localitatii Iepuresti. Accidentul a fost provocat de o cisterna incarcata cu GPL, care a intrat pe contrasens si a lovit un automobil. In prezent, traficul se desfasoara pe o singura banda.

Din primele cercetari rezulta ca autoturismul marca Logan a derapat, soferul neadaptand viteza intr-o succesiune de curbe periculoase, a intrat pe contrasens si a lovit cu partea dreapta cisterna incarcata cu GPL, care circula regulamentar.

"La fata locului s-a intervenit cu echipaje de descarcerare si o autospeciala cu apa si spuna, precum si un echipaj SMURD. In momentul sosirii pompierilor, barbatul aflat la volanul autoturismului Dacia Logan era ranit, iar pasagera din dreapta era decedata. Victimele au fost scoase de catre pompierii militari din masina avariata, iar barbatul a fost transportat cu o salvare a Serviciului de Ambulanta Giurgiu la spitalul Judetean de Urgenta din Giurgiu", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Giurgiu, Gabriel Olexiuc, citat de Mediafax.

Ulterior, barbatul a fost transferat la Spitalul Universitar din Bucuresti. Gabriel Olexiuc a precizat ca nu exista pericol de explozie sau de incendiu la cisterna incarcata cu 14 tone de GPL.

×