x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident grav pe autostrada A1 București-Pitești. O persoană a murit, iar alta e grav rănită

Accident grav pe autostrada A1 București-Pitești. O persoană a murit, iar alta e grav rănită

26 Mai 2021   •   08:06
Accident grav pe autostrada A1 București-Pitești. O persoană a murit, iar alta e grav rănită

Accident grav, miercuri dimineață, pe autostrada A1 București-Pitești. O persoană a murit, iar alta e grav rănită, după ce un camion a intrat în trei vehicule oprite pe banda de urgență.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 40, pe sensul către Pitești, în apropierea localității Căscioarele, județul Giurgiu, un camion a intrat în trei autovehicule staționate pe banda de urgență.

În urma impactului, o persoană a murit, iar o alta a suferit răni grave, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Traficul rutier este restricționat pe prima bandă, circulându-se doar pe banda numărul doi.

Potrivit ISU Giurgiu, un bărbat în vârstă de 45 de ani și-a pierdut viața, iar un altul, de 46 de ani, a fost rănit în urma accidentului.

Evenimentul s-a produs la kilometrul 40, pe sensul de mers către Pitești, în apropierea localității Căscioarele.

Au fost implicate două autoturisme, un camion apicol și un autocamion de transport marfă, în care se aflau cinci persoane.

Șoferul unuia din autoturisme a fost găsit încarcerat și a fost extras de pompieri dintre fiarele contorsionate cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, însă a murit.

Șoferul celui de-al doilea autoturism a fost rănit, fiind preluat de un echipaj SAJ și transportat de urgență la spital. Celelalte trei persoane implicate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident grav