x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident grav pe DN 6. Noua persoane au fost rănite

Accident grav pe DN 6. Noua persoane au fost rănite

22 Iul 2015   •   08:55
Accident grav pe DN 6. Noua persoane au fost rănite
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Un grav accident de circulaţie a avut loc în această dimineaţă pe DN 6 în apropiere de Orşova în judeţul Mehedinţi. Noua persoane au fost rănite în urma unei coliziuni între un autoturism şi un microbuz.


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi, Maria Stolojescu, a declarat pentru AGERPRES că o autodubă, în urma unei depăşiri neregulamentare, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar pe sensul opus.

"În cele doua autovehicule se aflau zece persoane. În urma impactului nouă dintre acestea au fost transportate la spital. În urma investigaţiilor medicale s-a constatat că trei se află în stare gravă", a precizat Stolojescu.

Potrivit sursei citate, circulaţia rutieră a fost întreruptă pe sectorul afectat al DN 6 pe timpul intervenţiilor de salvare şi îndepărtare a celor două autovehicule în afara părţii carosabile. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, a mai adăugat Stolojescu.


Stire initiala Mai multe ambulante printre care şi un echipaj SMURD s-au deplasat la faţa locului pentru a prelua răniţii, iar patru dintre aceştia au fost transportaţi la spital cu răni grave.

Traficul a fost blocat şi s-au creat cozi de maşini pe câţiva kilometri. Poliţiştii încearcă să stabilească în ce condiţii s-a produs mai exact accidentul şi cine este de vină. 

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 6:50, în judeţul Mehedinţi, traficul rutier a fost reluat pe o bandă, alternativ, pe DN6, la kilometrul 359, la ieşirea dinOrşova către Drobeta-Turnu Severin. Circulaţia a fost întreruptă în ambele sensuri din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Unul dintre acestea a pătruns pe contrasens. Se estimează că traficul rutier va fi reluat în condiţii normale in curand”, informeaza Politia Romana.


×