x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident la Acvariul din Constanța ! Un bazin cu 4 tone de apă s-a spart. O persoană a fost rănită

Accident la Acvariul din Constanța ! Un bazin cu 4 tone de apă s-a spart. O persoană a fost rănită

15 Aug 2019   •   17:20
Accident la Acvariul din Constanța ! Un bazin cu 4 tone de apă s-a spart. O persoană a fost rănită

La Acvariul de pe faleza Cazinoului din Constanța a fost rănită o adolescentă de 16 ani, ca urmare a spargerii unui bazin plin cu patru tone de apă. Fata a fost tăiată de un ciob și a suferit o plagă la un picior, fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa de către un echipaj medical de prim răspuns SMURD B. O echipă de la Secția 3 a municipiului Constanța a început cercetările. Din păcate nu există camere de supraveghere în bazin pentru a vedea care au fost condițiile producerii accidentului.

Directorul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, Adrian Bîlbă, a declarat că bazinul de la Acvariu a fost probabil spart de cineva, în acest sens fiind demarată o anchetă.  "În urma spargerii bazinului ce avea 4 tone de apă, cioburile au rănit o fată care era cu spatele la bazin.  A fost luată de un echipaj SMURD, bandajată şi dusă la spital. Acvariul l-am închis. Am trimis oameni acolo, de la Delfinariu, ca să ajute la scoaterea apei, la curăţarea de cioburi, pentru a redeschide cât mai repede Acvariul", a spus Adrian Bîlbă. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident acvariu