x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident la Arad. O fetiță de 11 ani, rănită pe trecerea de pietoni. Șoferul a fugit

Accident la Arad. O fetiță de 11 ani, rănită pe trecerea de pietoni. Șoferul a fugit

25 Oct 2019   •   13:54
Accident la Arad. O fetiță de 11 ani, rănită pe trecerea de pietoni. Șoferul a fugit

O fetiţă de 11 ani a fost rănită de o maşină pe o trecere de pietoni, vineri dimineaţă, în municipiul Arad, iar şoferul a fugit de la locul accidentului, el fiind identificat după cinci ore, în timp ce victima a fost transportată la spital şi este în afara pericolului.
Accidentul a avut loc în timp ce fetiţa se îndrepta spre şcoală, la ora 08,00, în cartierul Micălaca. Copilul a traversat pe trecerea de pietoni, dar a fost lovită de un autoturism.

"În urma evenimentului rutier, autoturismul a părăsit locul faptei, iar victima a fost transportată la spital. Victima nu a putut preciza numărul de înmatriculare, culoarea sau marca maşinii, efectuându-se verificări pentru stabilirea identităţii conducătorului auto în vederea tragerii acestuia la răspundere penală", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Claudia Iuga.

Medicii afirmă că fetiţa are contuzii şi leziuni uşoare, astfel că nu este în pericol.

În jurul orei 13,00, după aproximativ cinci ore de la accident, poliţiştii au reuşit să îl identifice pe şofer, fiind vorba de un bărbat de 48 de ani. El este audiat şi ar urma să fie cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident