x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident pe A1: Un adolescent a fost rănit grav dupa ce mașina în care se afla a lovit parapetul de protecţie

Accident pe A1: Un adolescent a fost rănit grav dupa ce mașina în care se afla a lovit parapetul de protecţie

11 Aug 2015   •   17:54
Accident pe A1: Un adolescent a fost rănit grav dupa ce mașina în care se afla a lovit parapetul de protecţie

ACCIDENT. Un băiat de 13 ani a fost rănit grav într-un accident de circulaţie produs marţi după amiază pe autostrada A1, între localităţile Şoimuş şi Simeria, după ce şoferul maşinii în care se afla victima, un bărbat de 46 de ani, din judeţul Argeş, a pierdut controlul volanului şi s-a lovit de parapetul de protecţie al drumului.

Şoferul a suferit răni uşoare, atât el cât şi copilul de 13 ani fiind transportaţi la spitalul din Deva pentru îngrijiri medicale.

La faţa locului au intervenit echipaje de la Ambulanţă, SMURD şi o maşină pentru descarcerare, aflată în dotarea pompierilor militari, informeaza Agerpres.

'Echipajele ajunse în doar câteva minute la locul accidentului au găsit două victime, şoferul, un bărbat de 46 de ani care prezenta contuzii, şi un adolescent de 13 ani, blocat în maşină. Băiatul a suferit un traumatism cranio-cerebral deschis sever', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, Anemona Doda.

Poliţia a deschis un dosar de cercetare penală în acest caz.



×
Subiecte în articol: accident