x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator INFOTRAFIC - ACCIDENT rutier pe DN 7. Un om a murit şi alţi nouă au fost răniţi.Traficul rutier este întrerupt

INFOTRAFIC - ACCIDENT rutier pe DN 7. Un om a murit şi alţi nouă au fost răniţi.Traficul rutier este întrerupt

01 Oct 2015   •   08:06
INFOTRAFIC - ACCIDENT rutier pe DN 7. Un om a murit şi alţi nouă au fost răniţi.Traficul rutier este întrerupt
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images
Accident teribil petrecut în judeţul Hunedoara. Un om a murit şi alţi nouă au fost răniţi. Şoferul unei dube, înmatriculată în Ungaria, a adormit la volan, a intrat pe contrasens şi a lovit violent un microbuz în care se aflau 15 cetăţeni moldoveni care mergeau spre Belgia.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara, accidentul a avut loc în localitatea Săcămaș, la fața locului deplasându-se echipaje de pompieri, descarcerare, două ambulanțe SMURD și două autospeciale de la Serviciul Județean de Ambulanță.

”Ajunse la locul intervenției, echipajele de pompieri au constatat că într-o autoutilitară se afla încarcerat șoferul, în vârstă de 20 de ani, probabil decedat pe loc în urma accidentului. Din microbuzul de persoane pompierii SMURD au asistat medical zece persoane care aveau multiple traumatisme. Dintre acestea doar o victimă este în stare gravă”, declară reprezentanții ISU Hunedoara.

Toți răniții au fost transportați cu ambulanțele la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Deva.

Conform sursei citate, șoferul decedat este de origine maghiară, iar cei zece răniți din microbuz sunt din Republica Moldova.

În urma accidentului, traficul în zonă a fost blocat aproximativ două ore.


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române
informează că în această dimineață traficul rutier este întrerupt pe DN7 Deva - Arad, pe raza localității hunedorene Leșnic, din cauza unui accident în care au fost implicate un microbuz și o autoutilitară. Până la reluarea circulației, autovehiculele circulă deviat pe DJ706 Mintia - Brănișca - Ilia.

×
Subiecte în articol: accident