x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Actele lui "Seche", ridicate de Parchet

Actele lui "Seche", ridicate de Parchet

08 Feb 2005   •   00:00

Procurorii anticoruptie si ofiteri ai Politiei Judiciare au descins, luni si ieri, la Primaria Bacau, de unde au ridicat acte referitoare la activitatea fostului primar al orasului, Dumitru Sechelariu (foto), acesta fiind urmarit penal intr-un dosar instrumentat de Parchetul National Anticoruptie (PNA).

Documentele ridicate de anchetatori fac referire la licitatiile efectuate de Primaria Bacau si sunt din perioada in care Sechelariu a detinut functia de primar al municipiului.

Anchetatorii au declansat urmarirea penala impotriva lui Sechelariu, in legatura cu atribuirea de licitatii, distribuirea de fonduri SAPARD unor societati favorizate de fostul primar, precum si pentru atribuirea unor lucrari de constructii catre firme administrate de sotia lui sau de rude.

ASTEPTAT LA PNA. La 3 februarie, PNA anunta ca procurorii anticoruptie l-au dat in consemn la frontiera pe Dumitru Sechelariu. El este asteptat astazi la Bucuresti, pentru ca procurorii sa ii aduca la cunostinta invinuirile oficiale.

Sechelariu este cercetat ca, in exercitarea atributiilor de serviciu, in perioada in care a detinut functia de primar, ar fi comis, cu buna stiinta, mai multe ilegalitati si incalcari ale legislatiei privind administratia publica, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase materiale necuvenite.

×
Subiecte în articol: observator