x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Actorul Florin Busuioc, transferat cu un elicopter SMURD la Institutul "C.C. Iliescu" din Capitală

Actorul Florin Busuioc, transferat cu un elicopter SMURD la Institutul "C.C. Iliescu" din Capitală

07 Noi 2018   •   14:20
Actorul Florin Busuioc, transferat cu un elicopter SMURD la Institutul "C.C. Iliescu" din Capitală

Actorul Florin Busuioc, care se afla internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova în urma unui infarct suferit marţi în timpul unui spectacol, va fi transferat la Institutul "C.C. Iliescu" din Bucureşti, a declarat  purtătorul de cuvânt al unităţii medicale din Craiova, Cristina Geormăneanu. 

"Tocmai acum a decolat elicopterul SMURD Craiova cu pacientul către Institutul "C.C. Iliescu" din Bucureşti, institut care de altfel a dat avizul pozitiv pentru transfer, în cursul nopţii precedente, însă condiţiile meteo nefavorabile au făcut imposibilă transferarea lui pe cale aeriană", a spus Cristina Geormăneanu. 

Ea a precizat că pacientul este în stare gravă, dar este stabil şi va continua tratamentul la Institutul "C.C. Iliescu". Elicopterul SMURD Craiova aterizează într-o oră la Detaşamentul de Pompieri Morarilor, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. 

Actorul Florin Busuioc a fost operat în cursul nopţii de marţi spre miercuri la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Florin Busuioc