x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Acuzatii / Licentiati cu spaga la Targu-Jiu

Acuzatii / Licentiati cu spaga la Targu-Jiu

de Catalin Pavel    |    09 Iul 2005   •   00:00

Cinci profesori din conducerea Universitatii Constantin Brancoveanu din Targu-Jiu sunt cercetati penal pentru luare de mita, fals si uz de fals.

Cinci profesori din conducerea Universitatii Constantin Brancoveanu din Targu-Jiu sunt cercetati penal pentru luare de mita, fals si uz de fals. Ei sunt suspectati ca ar fi acordat statutul de licentiat unor studenti fara merit, contra unor sume de bani. Corespondentul Antena 3 la Targu-Jiu, Gabriela Mladin, a aflat ca acele cadre universitare au pretins sumele de bani unor studenti in schimbul diplomei de licenta, negociind chiar si notele cu acestia. Autoritatile au deschis o ancheta care urmeaza sa stabileasca daca profesorii sunt vinovati sau nu.

Este posibil ca in acest scandal sa fie implicati mai multi profesori. Cei care se ocupa de aceste cercetari penale nu au oferit declaratii presei tocmai pentru a nu compromite demersurile anchetatorilor.

Inca nu se cunoaste valoarea sumelor pretinse de catre cadrele didactice. Studentii sunt timorati si se tem ca acuzele se vor repercuta tot asupra lor. In acest sens, Politia le-a oferit protectie.

Antena 3 va urmari cu interes acest caz si promite ca le va furniza telespectatorilor informatii in exclusivitate despre desfasurarea anchetei.

×
Subiecte în articol: observator