x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adrian Năstase: "Mă bucur că s-a decis NUP în cazul ofiţerilor veniţi să pună în executare mandatul"

Adrian Năstase: "Mă bucur că s-a decis NUP în cazul ofiţerilor veniţi să pună în executare mandatul"

25 Aug 2012   •   16:13
Adrian Năstase: "Mă bucur că s-a decis NUP în cazul ofiţerilor veniţi să pună în executare mandatul"

Adrian Nastase spune, intr-o postare pe blog, ca se bucura ca s-a decis neinceperea urmaririi penale in cazul celor doi ofiteri de politie veniti, in 20 iunie, sa puna in executare mandatul impotriva sa, mentionand totodata ca acestia si-au facut datoria si datorita lor mai este, probabil, in viata.

"In aceste doua luni, unul din lucrurile care ma apasau era riscul ca ofiterii de politie care venisera, in 20 iunie, sa puna in executare mandatul impotriva mea, sa-si piarda slujba sau, mai mult, sa fie urmariti penal. Cei doi ofiteri si-au facut datoria si datorita lor mai sunt, probabil, in viata", scrie Nastase.

El adauga ca, din acest motiv, in spital fiind, a dorit sa depuna marturie in acest sens.

"Ma bucur ca s-a decis neinceperea urmaririi penale in cazul lor", mai scrie Nastase.

Procurorii au dispus neinceperea urmaririi penale in dosarul privind tentativa de sinucidere a lui Adrian Nastase, apreciind ca gestul acestuia a fost voluntar, iar cei doi ofiteri de politie care au mers sa puna in executare mandatul de executare a pedepsei au actionat conform procedurilor.

×