x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adriean Videanu, pe urmele Elenei Udrea. Fostul primar al Capitalei, numit şef la PDL Bucureşti

Adriean Videanu, pe urmele Elenei Udrea. Fostul primar al Capitalei, numit şef la PDL Bucureşti

02 Iul 2012   •   11:55
Adriean Videanu, pe urmele Elenei Udrea. Fostul primar al Capitalei, numit şef la PDL Bucureşti

Adriean Videau a fost desemnat presedinte interimar al organizatiei PDL Bucuresti. Fostul primar al Capitalei a fost numit si presedinte al Comisiei de strategii a partidului. Anuntul a fost facut de prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda, dupa prima sedinta formala a noii conduceri a partidului.

Elena Udrea a anuntat in 12 iunie ca demisioneaza din functia de presedintele al organizatiei PDL Bucuresti, urmare a rezultatelor slabe obtinute la alegerile locale.

"Ca om politic responsabil si cu onoare, am decis inca de duminica seara sa demisionez din functia de presedinte al PDL Bucuresti, demisia fiind efectiva dupa validarea alesilor locali de la nivelul Capitalei, in conformitate cu prevederile legale", a declarat Udrea, pentru Mediafax.

Ea afirma atunci ca "rezultatele alegerilor locale la nivel national sunt departe de a fi multumitoare", desi PDL a castigat un numar de primarii aproape egal cu cel din 2008, iar scorul politic tinde catre cel pe care partidul si l-a propus.

"Intelegem perfect semnificatia acestuia si ne asumam faptul ca PDL, ca principal partid in coalitie, a platit costurile unei guvernari de austeritate", a afirmat Udrea.



×