x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Aeroportul din Cluj: Cinci curse întârziate şi una anulată din cauza ceţii

Aeroportul din Cluj: Cinci curse întârziate şi una anulată din cauza ceţii

17 Noi 2011   •   07:24
Aeroportul din Cluj: Cinci curse întârziate şi una anulată din cauza ceţii

Sase curse aeriene interne si externe sunt afectate, in aceata dimineata, de ceata de pe Aeroportul International Cluj-Napoca, cinci dintre acestea avand intarzieri, iar una fiind anulata.

Reprezentantii Aeroportului au declarat, pentru Mediafax, ca au fost afectate zboruri spre Bucuresti, Viena, Munchen si Budapesta, apartinand mai multor companii aeriene.

"Din cauza cetii care s-a lasat in noaptea de miercuri spre joi, sunt afectate joi dimineata mai multe curse aeriene de pe Aeroportul International Cluj-Napoca. Patru zboruri au intarzieri la plecarea de la Cluj-Napoca, si anume cele spre Munchen, de la ora 6.05, a companiei Lufthansa, spre Bucuresti, a companiei Tarom, de la ora 6.10, spre Budapesta, a companiei Malev, de la 6.10, spre Venetia, a companiei WizzAir, de la ora 6.45. De asemenea, cursa Tarom de la Bucuresti la Cluj, care trebuia sa aterizeze la ora 8.40 are intarziere. A fost anulat zborul Tarom de la Cluj spre Viena de la ora 9.05", au precizat reprezentantii aeroportului clujean.

Potrivit acestora, nu se stie cand conditiile de vizibilitate vor face ca activitatea aeroportului sa revina la normal.

×