x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Africanul de dincolo de Prut recidivează. Azi dimineaţă a cerut unirea cu România în faţa Parlamentului Moldovei

Africanul de dincolo de Prut recidivează. Azi dimineaţă a cerut unirea cu România în faţa Parlamentului Moldovei

15 Dec 2011   •   12:42
Africanul de dincolo de Prut recidivează. Azi dimineaţă a cerut unirea cu România în faţa Parlamentului Moldovei

John Onoje continua sa starneasca valuri in Republica Moldova, azi dimineata profitand de un protest al micilor comercianti in fata Parlamentului Republicii Moldova pentru a cere, din nou, unirea cu Romania, dupa modelul unirii Germaniei de Est cu Germania de Vest.

Purtand o un afis pe care scrisese: "Est Germania + Vest Germania = 1, Moldova + Romania = 1", Onoje a declarat ca reformele din Moldova nu pot fi infaptuite din cauza mafiei, singura solutie fiind unirea cu Romania. Onoje a mai spus, de asemenea, ca trupele rusesti trebuie sa plece din Transnistria.

John Onoje a emigrat din Sierra Leone in urma cu 12 ani, refugiindu-se in Moldova. La inceputul anului a reusit sa obtina cetatenia moldoveana, dupa care a inceput sa militeze pentru unirea cu Romania prin mai multe proteste de strada.

Vehementa acestuia l-a facut pe liderul Partidului Social Democrat din Moldova sa declare ca Onoje incearca sa "distruga statalitatea Republicii". (D.R.)

Citeste si: Africanul de dincolo de Prut care vrea unirea cu Romania. John Onoje, acuzat ca 'distruge statalitatea Republicii Moldova"

×