x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator AJUNUL CRĂCIUNULUI/Din suflet pentru suflet la Centrul “Sf. Spiridon”

AJUNUL CRĂCIUNULUI/Din suflet pentru suflet la Centrul “Sf. Spiridon”

23 Dec 2008   •   00:00

Copiii din Centrul de Plasament Sf. Spiridon vor primi astăzi cadouri oferite de către Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, achiziţionate în parteneriat cu EuroExpo.

Pentru a dărui o parte din bucuria sărbătorilor de iarnă acelora cu care soarta nu a fost îndeajuns de generoasă, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu EuroExpo,  a organizat la 4 decembrie, în cadrul Târgului pentru copii KIDEX, licitaţia “Suflet pentru Suflet”. Acest eveniment a fost posibil cu sprijinul copiilor care fac parte din departamentul de pictură din cadrul Clubului de Excelenţă Dan Voiculescu, care au dăruit peste 40 dintre cele mai frumoase lucrări spre a fi licitate.

Fondurile obţinute în urma licitaţiei au fost utilizate în scopul achiziţionării de materiale educaţionale şi calculatoare pentru copiii din Centrul de Plasament “Sfântul Spiridon”, din Sectorul 4.

Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României mulţumeşte celor care au făcut posibilă achiziţionarea acestor obiecte necesare dezvoltării şi educaţiei oricărui copil.

CADOURI DE LA JURNALUL
Nimic nu este mai trist decât un copil pe la care Moş Crăciun n-a trecut. Nimic nu este mai sfâşietor decât ochii goi ai unui copil care nu crede în poveşti cu Feţi-Frumoşi şi zâne. Iar pentru orfanii din centrele de plasament Sărbătoarea Naşterii Domnului este o zi ca oricare alta fără cadouri şi brazi frumos împodobiţi. Jurnalul Naţional s-a gândit să schimbe acest lucru. La iniţiativa www.cartipentruorfani.ro, Jurnalul a donat mii de volume cu Peter Pan, Mary Poppins şi Pinocchio acestor micuţi care au nevoie de ele. Cărţile vor fi oferite astăzi după spectacolului “Frumoasa din pădurea adormită”, jucat la Teatrul de Operetă “Ion Dacian”. La eveniment participă copii din cele şase sectoare ale Capitalei.

×
Subiecte în articol: observator