x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ajutor de la ANM - Primarul Murgeanu afla vremea din birou

Ajutor de la ANM - Primarul Murgeanu afla vremea din birou

03 Feb 2005   •   00:00

Prognozele meteorologilor nu sunt incurajatoare pentru edilii Capitalei, care vor fi pusi pentru a doua oara, pe acest an, sa dea piept cu viscolul.

La prima ninsoare autoritatile au reusit sa deszapezeasca doar marile bulevarde, dar acum au promis ca vor intra cu utilajele si pe strazile secundare. Pentru a fi la curent cu ultimele fenomene meteorologice, Murgeanu a primit de la ANM un aparat care-l ajuta sa nu-l mai ia iarna prin surprindere. "Este un terminal care arata exact situatia atmosferica deasupra Bucurestiului. Il tin tot timpul pornit pentru a vedea deplasarea maselor de nori. Din cate imi dau seama, vor fi precipitatii duble fata de ce a fost acum o saptamana. Ma ingrozesc de ce vad aici", ne-a spus primarul general. El spune ca se va uita nonstop la aparatul "minune" si nu va mai avea nevoie de informatii suplimentare de la Institutul de Meteorologie.

AMENDA. Intre timp, Murgeanu si-a adus aminte de prima ninsoare si mai ales de modul in care au reactionat edilii sectoarelor. Nemultumit de faptul ca Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, a imprastiat foarte multa sare pe strazile din subordinea sa, l-a amendat pe acesta cu 150 de milioane de lei. (Monica C. Andrei)

×
Subiecte în articol: observator