x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Șoferii de la STB au fost supuși unor teste de alcoolemie

Șoferii de la STB au fost supuși unor teste de alcoolemie

de Redacția Jurnalul    |    17 Mai 2024   •   19:45
Șoferii de la STB au fost supuși unor teste de alcoolemie

Șoferii Societății de Transport București (STB) au fost testați, vineri, în privința consumului de alcool de către polițiștii rutieri. Astfel de verificări se fac aleatoriu, în fiecare lună.

Acțiunea de verificare a șoferilor STB a avut loc vineri dimineață, când personalul navigant al Societății de Transport București a fost supus unor teste de alcoolemie de către Poliția Rutieră.

Aceasta este o acțiune permanentă, de prevenire a accidentelor, dar și pentru descurajarea unor comportamente deviante, efectuată de către Brigada de Poliție Rutieră a Municipiului București, la solicitarea conducerii STB SA.

„Verificările se fac aleatoriu, în fiecare lună, în diverse puncte din Capitală, la ieșirea șoferilor în traseu. Obiectivul este unul singur: siguranța pasagerilor, siguranță în trafic!”, a declarat Daniel Istrate, directorul STB SA.

Șoferii STB sunt supuși periodic unor teste de alcoolemie înainte să iasă în traseu, dar și în timpul orelor de program. Acțiunea de vineri a Poliției Rutiere se derulează pe tot parcursul zilei și vizează șoferii de autobuze, troleibuze, tramvaie și mijloace de intervenție.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: alcoolemie şofer stb