x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alegeri locale 2020. Un nou dosar penal pe numele lui Mohammad Murad, candidat la Primăria Mangalia

Alegeri locale 2020. Un nou dosar penal pe numele lui Mohammad Murad, candidat la Primăria Mangalia

22 Sep 2020   •   11:21
Alegeri locale 2020. Un nou dosar penal pe numele lui Mohammad Murad, candidat la Primăria Mangalia

Poliția Mangalia a deschis un nou dosar penal pe numele lui Mohammad Murad, candidat independent la funcția de primar, sprijinit de PSD, pentru coruperea și inducerea în eroare a alegătorilor.

Organizația municipală Mangalia a PNL a sesizat faptul că luni, 21 septembrie, au fost distribuite persoanelor vârstnice din zona Neptun Olimp pliante ce imită prin culoare și formă vechile carnete de economii C.E.C, pe care sunt inscripționate valoarea de 10.000 de lei și numele candidatului Mohammad Murad, sugerându-se că dacă acesta va ajunge primar, „seniorii” orașului, aşa cum sunt numiţi pe materialele electorale respective, vor primi câte 10.000 de lei, a declarat, pentru Agerpres, Dana Constantinescu, secretar general al formațiunii liberale.

PNL Mangalia solicită sancționarea lui Mohammad Murad pentru mituirea și inducerea în eroare a alegătorilor, conform Codului penal.

Nu este primul dosar penal pe numele lui Mohammad Murad, deschis pentru practicile din cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale. De asemenea, la sfârșitul lunii august, IPJ Constanța a anunțat declanșarea unei anchete penale, în baza unei sesizări din oficiu, după ce la un post local de televiziune a apărut o știre în care Mohammad Murad a fost filmat în timp ce împărțea pachete inscripționate cu numele său și sloganul electoral.

 

×