x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alertă! A dispărut o fetiţă de 11 ani

Alertă! A dispărut o fetiţă de 11 ani

07 Iun 2012   •   18:30
Alertă! A dispărut o fetiţă de 11 ani

In ziua de 7 iunie a.c., in jurul orei 15.00, politistii Sectiei 4 de politie rurala Buzau au fost sesizati cu privire la faptul ca minora IONITA MARIA-LUCICA, in varsta de 11 ani, din comuna Tintesti, sat Maxenu, a plecat de la domiciliu, din ziua de 4 iunie a.c. si nu a mai revenit.

Imediat dupa primirea sesizarii, a fost constituita echipa operativa formata din politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, Sectiei 4 de politie rurala Buzau si un specialist criminalist si au fost demarate activitatile specifice unor astfel de situatii.

Din primele verificari efectuate de politisti a rezultat ca, in ziua de 4 iunie a.c., minora a plecat de la domiciliu, avand permisiunea mamei sale, catre o stana din comuna Tintesti, unde lucreaza tatal sau. Nu a ajuns la stana, ci s-a deplasat in comuna Racoviteni, la domiciliul fratelui unui coleg de munca al tatalui sau. In prezent, minora nu se mai afla nici la adresa respectiva.

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale Buzau – Compartimentul Urmariri au solicitat darea in urmarire la nivel national a minorei IONITA MARIA-LUCICA si continua activitatile in vederea gasirii acesteia.

Semnalmente: aproximativ 1,50 m. inaltime, constitutie normala, par lung blond, ochi verzi, prezinta pistrui.

In ziua in care a plecat de acasa, purta un tricou de culoare verde cu o funda pe umarul drept, pantaloni trei sferturi negri cu patratele de culoar mov si pantofi maro.

Persoanele care pot da detalii ce pot ajuta la gasirea minorei sunt rugate sa apeleze imediat S.N.U.A.U. "112' sau sa anunte cea mai apropiata unitate de politie.

×