x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alexandru Ciucu: "Titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale mi-a adus un mare plus de imagine!"

Alexandru Ciucu: "Titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale mi-a adus un mare plus de imagine!"

de Cosmina Stoicescu    |    10 Mai 2012   •   11:41
Alexandru Ciucu: "Titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale mi-a adus un mare plus de imagine!"

Designerul Alexandru Ciucu a fost invitat de Casa Regala a Romaniei pentru a participa azi la evenimentele organizate cu prilejul Zilei Regalitatii.

"Ziua de 10 mai este dedicata regalitatii, iar eu voi fi prezent ca in fiecare an la evenimentul pe care Casa Regala a Romaniei il organizeaza cu acest prilej la Palatul Elisabeta. In calitate de furnizor oficial al Casei Regale, am avut dreptul de a invita, la randul meu, cativa apropiati care s-au declarat foarte incantati de a avea privilegiul sa asiste la un astfel de eveniment', declara designerul.

Designerul recunoaste ca titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale, pe care l-a primit in urma cu doi ani, i-a adus un mare plus de imagine.

"Titlul de furnizor al Casei Regale ma onoreaza si aceasta distinctie sunt convins ca a stat la baza deciziei multor persoane care au ales sa vina la atelier pentru o comanda. Acest titlu reprezinta pentru clientii mei garantia ca noi putem face costume pe care le apreciaza chiar si regele', declara Alexandru Ciucu.

×