x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alexandru Găzdac, bărbatul împușcat mortal de polițiști într-un hotel din București

Alexandru Găzdac, bărbatul împușcat mortal de polițiști într-un hotel din București

22 Apr 2020   •   10:49
Alexandru Găzdac, bărbatul împușcat mortal de polițiști într-un hotel din București
Sursa foto: Foto: Facebook via Antena 3

Bărbatul împușcat mortal de polițiști după un scandal uriaș într-un hotel din București se numește Alexandru Găzdac, a fost angajat al unei televiziuni și este cunoscut după ce a intrat cu mașina în gardul Guvernului, scrie Antena 3.

În vârstă de 40 de ani, bărbatul a provocat noaptea trecută un scandal uriaș care i-a adus moartea.

"În această dimineață, în jurul orei 04.00, prin apel 112, o persoană dintr-un imobil situat în sectorul 1, a sesizat că un bărbat dezbracat, aflat doar în lenjerie intimă, amenință pe holuri, având asupra sa mai multe obiecte ascuțite.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 5 Poliție, care, după câteva minute, l-au localizat pe bărbat.

Din primele date a rezultat ca la vederea polițiștilor bărbatul a devenit violent și a reușit să îi lovească, ulterior fugind, a comunicat Poliția. A fost localizat la un nivel superior, unde a încercat din nou să lovească și i-a amenințat, motiv pentru care, după somație, unul din polițiști a executat foc cu armamentul din dotare, rănindu-l.

A fost solicitat un echipaj de prim ajutor. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul", se arată într-un comunicat al Poliției.

Bărbat împușcat mortal într-un hotel din București

Polițiștii au fost nevoiți să tragă șase focuri de armă, inițial în plan vertical, apoi în picior și în ultima fază în abdomen pentru că Alexandru Găzdac era extrem de agresiv și chiar l-a tăiat pe unul dintre polițiști cu foarfeca.

În anul 2016, Alexandru Găzdac a intrat intenționat cu mașina în gardul Guvernului.

"Am transmis un mesaj pozitiv prin care sper ca oamenii să înţeleagă că cu cât se vor ajuta mai mult între ei cu atât îşi vor face lor bine. Dacă ne ajutăm între noi suntem o echipă şi lucrăm mai bine", a explicat atunci Alexandru Găzdac.

Înainte de a intra cu mașina în gardul Guvernului, Găzdac a lucrat pentru Realitatea TV, însă a fost dat afară din motive disciplinare.

×