x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Au fost semnate contractele de finanțare pentru infrastructură în spitale noi, prin PNRR

Au fost semnate contractele de finanțare pentru infrastructură în spitale noi, prin PNRR

de Redacția Jurnalul    |    20 Apr 2023   •   15:15
Au fost semnate contractele de finanțare pentru infrastructură în spitale noi, prin PNRR
Sursa foto: Lucian Alecu

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, împreună cu ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, au semnat, joi, contractele de finanțare pentru infrastructura spitalicească nouă, din cadrul PNRR..

Semnarea contractelor de finanțare pentru infrastructura spitalicească nouă, din cadrul PNRR, a avut loc în Amfiteatrul Ambulatoriului Clinic Integrat al Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” (SUUMC), de ministrul Sănătății, prof. univ. dr. Alexandru Rafila și de ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr.

Alexandru Rafula a semnat, împreună cu reprezentanții spitalelor și autoritățile locale, pentru Centrul de diagnostic și tratament al Tuberculozei Zerlendi, București – spital nou, Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, pentru construirea Centrului de Psihiatrie pediatrică în incinta Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia”, pentru o policlinică municipală, specializarea cardiologie și oncologie, în Constanța – spital nou și pentru construirea unui corp nou – Departament sănătatea mamei și copilului, la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța.

Ministrul Apărării, Angek Tîlvăr, a semnat pentru Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” Sibiu – pavilion politraumă, Spitalul Militar de Urgență „Dr. Ion Jianu” Pitești - pavilion politraumă, Spitalul Clinic de Urgență Militar „Dr. Ştefan Odobleja” Craiova - pavilion politraumă și Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria” Brașov - pavilion politraumă.
 

 

×
Subiecte în articol: alexandru rafila spital