x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alimentarea cu energie electrică, întreruptă în mai multe localităţi din sudul ţării

Alimentarea cu energie electrică, întreruptă în mai multe localităţi din sudul ţării

26 Ian 2012   •   11:01
Alimentarea cu energie electrică, întreruptă în mai multe localităţi din sudul ţării

Zeci de localitati din judetele Constanta, Ialomita si Calarasi au ramas joi fara energie electrica din cauza viscolului, a anuntat Enel Distributie Dobrogea.

CITESTE COMUNICATUL ENEL

In judetul Constanta sunt afectate sase localitati: Lumina, Cogealac partial, Fantanele, Tariverde, Tudor Vladimirescu, Dropia, dar si un cartier din orasul Navodari.

In judetul Ialomita au ramas fara energie electrica cinci localitatile: Dridu-Snagov, Manasia, Marsilieni, Crasani si Suditi.

Situatia este mai grava in judetul Calarasi, unde 17 localitati nu au curent electric: Valea lui Soare, Spantov, Stanca, Clinciu, Chiselet, Manastirea, Coconi, Sultana, Varasti, Dorobantu, Fundulea, Belciugatele, Candeasca, Cojesti, Bogata, Smardan si Ciocanesti.

Purtatorul de cuvant al Enel Dobrogea, Johanna Scantee, a declarat ca au fost mobilizate 90 de echipe pentru restabilirea alimentarii cu energie electrica.

"Echipele noastre intampina mari dificultati in a ajunge la locul avariilor din cauza drumurilor inzapezite si a coloanelor de masini blocate. Colaboram cu autoritatile locale, cu care pastram un contact permanent si care sprijina interventia echipelor Enel", a precizat pentru Mediafax Johanna Scantee.

×