x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ambasada Marii Britanii a amenajat în Centrul Vechi o zonă de sport deschisă publicului larg

Ambasada Marii Britanii a amenajat în Centrul Vechi o zonă de sport deschisă publicului larg

08 Aug 2012   •   11:53
Ambasada Marii Britanii a amenajat în Centrul Vechi o zonă de sport deschisă publicului larg

Ambasada Marii Britanii la Bucuresti si Intersport au amenajat in Poiana Urbana din Centrul Vechi o zona de sport deschisa publicului larg in care se vor desfasura competitii de fotbal, ping-pong, badminton si fusbal iar participantii pot castiga premii olimpice venite direct de la Londra.
Zona a fost amenajata cu ocazia Jocurilor Olimpice si Paralimpice de la Londra si initiativa a beneficiat de sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti.
'Inscrierea la concursurile cu premii se poate realiza fie pe pagina de Facebook a Ambasadei britanice (BritishEmbassyBucharest) sau direct la locatie (Piata Sf. Anton, in spatele Hanului lui Manuc)', informeaza un comunicat de presa remis miercuri AGERPRES de Ambasada Marii Britanii.
Aceste concursuri vor fi organizate in urmatoarele trei weekend-uri iar in pauzele de competitie doritorii pot urmari transmisiunile directe de la Jocurile Olimpice in Poiana Urbana.
Initiativa Ambasadei britanice face parte din proiectul Poiana Urbana, organizat de Primaria Municipiului Bucuresti. Proiectul 'Poiana Urbana' se desfasoara in perioada 9 iunie-30 septembrie in Piata Sf. Anton din Centrul Vechi al Capitalei.

Agerpres

×
Subiecte în articol: concursuri