x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O ambulanță în care se afla o pacientă a fost izbită de un autoturism lângă Pasajul Unirii din București

O ambulanță în care se afla o pacientă a fost izbită de un autoturism lângă Pasajul Unirii din București

de Redacția Jurnalul    |    25 Feb 2023   •   14:40
O ambulanță în care se afla o pacientă a fost izbită de un autoturism lângă Pasajul Unirii din București
Sursa foto: captura video

O ambulanță care transporta o pacientă rănită s-a răsturnat, după ce a fost izbită de o mașină, lângă Pasajul Unirii din București.Tânăra a fost redirecționată către un alt spital.

Mașina care a lovit ambulanța astăzi în Capitală era condusă de un tânăr. Acesta a spus că nu a văzut în timp util ambulanța. El a încercat să frâneze însă nu a reușit să evite impactul.Acesta a fost unul puternic pentru că ambulanța a fost răsturnată pe o parte. Traficul în zona Pasajul Unirii, unde a avut loc accidentul, a fost restricționat în zonă, scrie Antena3CNN

Pacienta care se afla în ambulanță și trebuia să ajungă la spital a primit imediat ajutor după impact. Aceasta a fost redirecționat la o altă unitate medicală.

Acum, autoritățile încearcă să elibereze zona și să fluidizeze traficul. Se va face o anchetă pentru a identifica persoana vinovată de accident. Atât șoferul cât și celelalte persoane implicate în accident  sunt stabile din punct de vedere medical.

t

×
Subiecte în articol: ambulanta pacienta autoturism