x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Amendat cu 2.200 de lei după ce şi-a filmat cu telefonul mobil propriul buletin de vot

Amendat cu 2.200 de lei după ce şi-a filmat cu telefonul mobil propriul buletin de vot

10 Iun 2012   •   12:02
Amendat cu 2.200 de lei după ce şi-a filmat cu telefonul mobil propriul buletin de vot

Un tanar de 24 de ani din localitatea Mag, judetul Sibiu, a fost amendat cu 2.200 de lei dupa ce a patruns si a filmat cu telefonul mobil in interiorul cabinei de vot, anunta Politia Sibiu intr-un comunicat.

"Inspectoratul de Politie al Judetului Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul ca in localitatea Mag, in sectia de votare, o persoana de sex masculin a patruns si a filmat cu telefonul mobil in interiorul cabinei de vot", se arata in comunicat.

In urma verificarilor efectuate, "s-a stabilit faptul ca un barbat din localitatea Mag, G. Cosmin, in varsta de 24 de ani, a patruns in cabina de vot a Sectiei de votare nr. 8 din localitatea Mag si a inregistrat cu functia video a telefonului mobil propriul buletin de vot".

Barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 2.200 de lei conform art. 103 lit. m din Legea nr. 67 din 2004, republicata, respectiv "refuzul de a se conforma dispozitilor presedintelui biroului electoral al sectiei de votare cu privire la asigurarea ordinii in localul de vot".

×