x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Amenzile primite de Antena 3 de la CNA erau date la comanda Laurei Georgescu

Amenzile primite de Antena 3 de la CNA erau date la comanda Laurei Georgescu

03 Iul 2015   •   22:12
Amenzile primite de Antena 3 de la CNA erau date la comanda Laurei Georgescu

Oana Stancu a prezentat în emisiunea Exces de putere dovada că toate amenzile primite de Antena 3 de la CNA erau date la comanda Laurei Georgescu.

Şefa Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), Laura Georgescu, inventa sesizări pentru ca televiziunile care făceau dezvăluiri în emisiunile lor să fie sancţionate. Este şi cazul Antenei 3, amendată abuziv pentru dezvăluirile despre Horia Georgescu, şeful Agenţiei Naţionale de Integritate.

În acest context, Adrian Ursu a declarat că  Antena 3 a fost victima unui mecanism de represiune.

„Antena 3 e limpede că a fost în aceşti ani victima unui mecanism bine pus la punct de represiune. Un mecanism de represiune instituţională, prin intermediul unor oameni care conduceau sau populau diverse instituţii. Că e vorba – în cazul de faţă – de CNA, că a fost vorba multă vreme de ANAF-ul lui Blejnar – şi în zilele noastre se mai continuă această practică. Că a fost vorba despre alte instituţii care erau trimise special pentru a se ocupa de Antena 3. Şi culminând cu triada procuror-expert-judecător, bine ales fiecare dintre ei, care a condus la sentinţa din dosarul Telepatia, o sentinţă care a trimis 12 oameni nevinovaţi în categoria vinovaţilor, pe unii dintre ei pentru mulţi ani de închisoare. (...) Toate aceste lucruri au fost făcute cu un singur scop: închiderea Antenei 3”, a precizat Adrian Ursu, invitat în emisiunea Exces de putere.

×
Subiecte în articol: amenzi cna antena 3 laura georgescu abuzuri