x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Anca Parghel s-a internat într-o clinică din Belgrad

Anca Parghel s-a internat într-o clinică din Belgrad

02 Dec 2008   •   00:00

Cântăreaţa Anca Parghel, în vârstă de 51 de ani, care suferă de cancer ovarian, a fost internată, luni, în clinica de terapie naturistă şi medicină alternativă Nova Vita din Belgrad, informează Fly Records.



Familia a luat această decizie la îndrumarea sucursalei din Târgu-Mureş a clinicii.

Clinica Nova Vita este specializată în terapie naturistă şi medicină alternativă. Clinica are la activ destule reuşite, iar în acest moment reprezintă una dintre ultimele speranţe ale artistei în lupta cu cancerul.

"În acest moment medicina convenţională s-a înclinat în faţa acestei boli, iar terapiile alternative sunt ultima noastră variantă", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

"Medicina convenţională se dă bătută prea repede. Suntem convinşi că există o sumedenie de alte terapii alternative prin care putem ataca această boală şi nu vom renunţa să luptăm", a declarat Tudor Parghel, fiul artistei.

În urmă cu aproape două săptămâni, Anca Parghel a fost externată din Clinica de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de Urgenţă "Elias". Doctorul Valentin Calu, purtătorul de cuvânt al spitalului, a declarat la acel moment că, în pofida tuturor manevrelor terapeutice efectuate, boala îşi continuă evoluţia "cu prognostic sever".
Mediafax

×
Subiecte în articol: romania