x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Anchetă IGPR la Poliţia Timiş pentru că s-au dat imaginile cu maşina prefectului circulând pe contrasens (VIDEO)

Anchetă IGPR la Poliţia Timiş pentru că s-au dat imaginile cu maşina prefectului circulând pe contrasens (VIDEO)

04 Apr 2012   •   15:52
Anchetă IGPR la Poliţia Timiş pentru că s-au dat imaginile cu maşina prefectului circulând pe contrasens (VIDEO)

Corpul de Control al IGPR a fost trimis de urgenta la Timisoara pentru a verifica modul in care Politia Timis a gestionat scandalul in care au fost implicati prefectul Mircea Bacala si deputatul PD-L Alin Popoviciu, informeaza Pressalert.

Masina Prefecturii Timis a fost surprinsa de un radar al Politiei Rutiere in timp depasea peste linia dubla continua, iar soferul nu a oprit la semnalul agentilor, ci doar dupa o urmarire de cativa kilometri. Ulterior, asupra politistilor s-au facut presiuni pentru a demisiona deoarece au fost "neorientati".

Dupa ce PRESSALERT.ro a dezvaluit scandalul, Politia Timis a anuntat, duminica, la opt zile de la incident, ca l-a sanctionat pe sofer, ca nu ia nici o masura impotriva agentilor si a facut publice imaginile surprinse de radar, la solicitarea jurnalistilor.
Imaginile au infirmat total spusele deputatului Popoviciu, care sustinea ca nu s-a intamplat nimic.

De altfel, prezentarea publica a imaginilor cu masina Prefecturii Timis a fost principalul subiect de ancheta al Corpului de Control al IGPR care, luni si marti, a "fragezit" subiectul pe toate partile. Nimeni nu a scapat de verificari – de la seful Politiei rutiere, la purtatorul de cuvant si conducerea IPJ Timis.

"Noi ne-am facut datoria. Imaginile s-au dat pentru ca au fost solicitari. Acum asteptam decizia Bucurestiului", a confirmat , sub protectia anonimatului, unul dintre factorii de decizie din Politia Timis.

Citeste articolul integral pe Pressalert.ro

×
Subiecte în articol: alin popoviciu mircea bucala