x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Andreea Marin Bănică se va întâlni cu Sophia Loren la Marsilia

Andreea Marin Bănică se va întâlni cu Sophia Loren la Marsilia

de Cosmina Stoicescu    |    22 Mai 2012   •   12:12
Andreea Marin Bănică se va întâlni cu Sophia Loren la Marsilia

Andreea Marin Banica se va intalni cu legenda cinematografiei mondiale, Sophia Loren, in cadrul unui eveniment exclusivist ce va avea loc sambata aceasta, la Marsilia.

Andreea Marin Banica va fi prezenta la evenimentul de inaugurare a vasului de croaziera MSC Divina, a carei imagine este Sophia Loren si cu acest prilej, vedeta de televiziune va realiza un interviu cu celebra actrita.

“Sophia Loren e intruchiparea feminitatii si nu are varsta. Ca actrita, Sophia Loren a fost prima care a obtinut, acum mai bine de jumatate de secol, primul Oscar acordat pentru un rol intr-un film strain. Este vorba despre pelicula “La Ciociara', pentru care Sophia a fost premiata in 1962. Cariera sa impune un singur cuvant: respectul. Sunt onorata sa fiu jurnalista din Romania care va sta de vorba cu Sophia Loren cu ocazia lansarii vasului MSC Divina", declara Andreea Marin.

Inaugurarea MSC Divina se va face in prezenta Sophiei Loren, imaginea flotei de nave de croaziera MSC, si a altor personalitati internationale precum Gerard Depardieu, gazda evenimentului, sau artistul italian Paolo Conte, acesta urmand a sustine un recital in cadrul evenimentului de inaugurare.

Cabina decorata dupa indicatiile Sophiei Loren

Designul navei MSC Divina este un elogiu adus Sophiei Loren. De altfel, cabina cu numarul 16007 de pe puntea 16 a fost decorata dupa indicatiile celebrei actrite italiene.

Tonuri bogate de rosu, lampi unicat si covoare din piele de animale salbatice impodobesc aceasta cabina. Pe pereti pot fi vazute fotografii ale artistei in cele mai memorabile roluri ale sale si tot aici se gaseste si o copie a mesei de toaleta a actritei.

×