x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Andreea Marin marturisteşte: Sunt NEFERICITĂ! Starea de nefericire mă face să trăiesc şi să am motivaţie să trăiesc

Andreea Marin marturisteşte: Sunt NEFERICITĂ! Starea de nefericire mă face să trăiesc şi să am motivaţie să trăiesc

10 Noi 2012   •   09:20
Andreea Marin marturisteşte: Sunt NEFERICITĂ! Starea de nefericire mă face să trăiesc şi să am motivaţie să trăiesc
Sursa foto: Intact Images/Christian Silva

Andreea Marin Bănică a făcut o mărturisire surprinzătoare. Soţia lui Ştefan Bănică Jr. a spus că este nefericită pentru că a avut un vis care nu s-a împlinit, însă speră ca "următorul vis" să devină realitate. "Nu mă simt bine până nu-l văd realizat", a afirmat Andreea.

"Sunt nefericită, aş putea spune. Întotdeauna. Pentru că întotdeauna am un vis care urmează a se împlini şi pe care nu am reusit să-l duc la îndeplinire. Aştept ca următorul vis să se împlinească şi nu mă simt bine până nu-l văd realizat. Îmi place starea asta de nefericire pentru că asta mă face să mişc motorul din mine. Asta mă face să trăiesc şi să am motivaţie să trăiesc", declară Andreea Marin.

"De pildă, am mai vrut un copil, dar nu s-a împlinit acest lucru. Dumnezeu sper să fie cu mâna pe umărul meu. Nu contează dacă o sa fie fetiţă sau băiat, important e să fie sănătos, să fim cu toţii", mai spune Andreea la "Wowbiz" de la Kanal D.

Andreea Marin este căsătorită din ianuarie 2006 cu cântăreţul şi actorul Ştefan Bănică Jr şi împreună au o fetiţă, Ana Violeta, născută în decembrie 2007. Fosta prezentatoare tv este, în acest moment, implicată în numeroase acţiuni şi proiecte caritabile.

×