x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Andrei Gheorghe îşi deschide clinică de 3 milioane de euro

Andrei Gheorghe îşi deschide clinică de 3 milioane de euro

10 Dec 2008   •   00:00
Andrei Gheorghe îşi deschide clinică de 3 milioane de euro

Fosta vedetă de televiziune, Andrei Gheorghe, a intrat în afaceri la Cluj, unde va deschide cât de curând o clinică de dializă, scrie Clujeanul în ediţia online. Cunoscut mai ales ca realizator de emisiuni de radio şi televiziune, Andrei Gheorghe a părăsit acest domeniu şi a intrat în afaceri. Iar pentru asta, Gheorghe s-a orientat, a lăsat Capitala şi a trecut Carpaţii, găsind o bună oportunitate la Cluj.



Aici, fostul realizator de emisiuni de televiziune îşi va deschide o clinică privată de dializă în cartierul Gheorgheni. Mai precis, pe strada Take Ionescu, nr. 72. “De ce în Cluj? Pentru că îi ştiu pe clujeni oameni aşezaţi şi chibzuiţi şi că oraşul îmi este foarte drag. Plus că, nu vreau să fiu ipocrit, am găsit o oportunitate de afaceri la Cluj”, a explicat Andrei Gheorghe, pentru clujeanul.ro. "Ştii cum e, dacă nu mai vrei să faci presă, îţi cauţi un bussines. Aşa am făcut şi eu după ce am plecat din televiziune. Dar nu sunt singurul investitor în povestea asta de la Cluj, că doar nu sunt eu buricul pământului să le ştiu pe toate. Sunt cu nişte oameni extrem de drăguţi şi inteligenţi, care au venit cu această idee. Ei au know-how-ul, dar sunt şi oameni care finanţează şi, în acelaşi timp, asigură mersul lucrurilor, pentru că nu este o treabă uşoară”, a declarat Gheorghe Gheorghe. Construcţia viitorului centru privat de dializă din Cluj a început în urmă cu câteva luni, iar acum, potrivit lui Andrei Gheorghe, este finalizată în proporţie de 70-80 la sută. “Construcţia trebuia să fie gata la sfârşitul lunii trecute, când trebuia să vin să tai panglica, vorba aia, ca primarul, dar din cauza unor probleme independente de voinţa mea, s-a amânat. Cel mai probabil, îi vom da drumul în prima parte a anului viitor”, a declarat Andrei Gheorghe. El a amintit că a avut câteva probleme chiar la începutul derulării afacerii, când căuta un teren adecvat investiţiei, “la Cluj preţurile terenurilor nu-s cu mult mai mici decât în Bucureşti”, dar şi în alegerea constructorului. “Ştii ce mi-a făcut primul constructor? Mi-a tăiat un pomişor din curte. Şi ştii ce mi-a spus? Că pomişorul ăla nu cadra cu ambientul. Când am văzut, mi-a venit să-i omor. I-am dat pe toţi afară”, a conchis fostul realizator de emisiuni de televiziune.
Andrei Gheorghe spune că, de curând s-a întors din Franţa, unde a fost să cumpere un “aparat medical minune pentru bărbaţi”. “Mă pregătesc să aduc singurul aparat non-invaziv împotriva cancerului de prostată din Europa de Est. Aparatul respectiv nu-ţi deschide nimic, te întinzi pe o masă, execuţi procedura şi pleci acasă pe picioarele tale. E o procedură de jumătate de oră. Atât. E o minune. A costat foarte mult, însă cred că a meritat”, a declarat Gheorghe, susţinând că investiţia în clinica de dializă de la Cluj şi în aparatul împotriva cancerului de prostată ar fi de aproximativ trei milioane de euro.

×
Subiecte în articol: romania gheorghe