x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Anonymous a spart site-ul FMI (.ro) şi pe cel al Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere

Anonymous a spart site-ul FMI (.ro) şi pe cel al Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere

23 Feb 2012   •   05:52
Anonymous a spart site-ul FMI (.ro) şi pe cel al Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere

Site-ul Fondului Monetar International, mai exact al biroului regional pentru Romania si Bulgaria a fost spart la miezul noptii de catre hackerii gruparii Anonymous. Acestia au lasat deja obisnuitul mesaj video.

Tot in aceasta dimineata, gruparea Anonymous a postat pe contul de twitter un mesaj prin care anunta ca va sparge site-ul romanesc ancmrr.ro. La aceasta ora, pagina Asociatiei Nationale a Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere nu poate fi accesat.

Gruparea Anonimous a postat pe pagina de start a site-ului mesajul: "WWW.ANONOPS.RO cheers from lulzcart (<3 crediblethreat)".

Site-ul ANRE, spart de o grupare care se recomanda Anonymous Romania, nu functioneaza nici azi

Site-ul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) compromis marti in urma unui atac informatic revendicat de catre grupul de hackeri #antisecRO, parte a miscarii Anonymous, nu poate fi accesat nici in prezent.

Grupul de hackeri #antisecRO au mai atacat si spart si alte site-uri in ultimele saptamani precum site-ul Fondului Roman de Dezvoltare Sociala (FRDS) si site-urile Directiei generale de asistenta sociala si protectia copilului Giurgiu si ale Institutului de Fizica si Inginerie Nucleara Horia Hulubei, insa acestea au fost repuse in functiune.

×