x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ANTENA 2 ii face program duminica presedintelui Basescu

ANTENA 2 ii face program duminica presedintelui Basescu

01 Feb 2010   •   00:00

Deja nu mai poate fi vorba de o simpla coincidenta: dupa ce a declarat ca prefera programele televiziunii ANTENA 2, deoarece divertismentul este "altfel", presedintele Basescu a participat si la evenimentul "Stelele Moscovei pe gheata", la care aceeasi televiziune a fost exclusiv partener media.

Consilierii domnului Basescu trebuie sa stie ca urmeaza un alt spectacol extraordinar: pe 7 februarie, ANTENA 2 impreuna cu Fundatia Culturala Dracula vor pastra locuri pentru presedinte, intrucat va avea loc la evenimentul "Rhytm of the Dance", care va fi prezentat de Octavian Ursulescu. Pe scena Salii Palatului vor urca membrii Companiei nationale de Dans a Irlandei condusi de Marc Tynan, coregraful celebrului Michael Flatley.

Inca de la înfiinţare, în 1999, protagonistii 'RHYTHM OF THE DANCE' au strâns în jurul lor milioane de fani si au susţinut turnee in peste 35 de tari. In aceasta duminica, celebra trupa poate fi vazuta in Romania. Cum deja biletele sunt pe sfarsite, cei care nu au apucat sa-si asigure un loc la Sala Palatului, mai au sansa sa participe la spectacol urmarind programele  ANTENEI 2.
in fiecare dupa-amiaza, la ora 18,00, la "Celebri sau nu, la Mihaela Tatu", telespectatorii fideli sunt recompensati cu doua invitatii (patru locuri). Seara, de la ora 22,00, "Agentul Vip", Cristian Brancu, acorda de asemenea invitatii, fanilor dansului irlandez.

×
Subiecte în articol: mass-media