x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Antena3.ro, trafic triplat în șase luni, record pentru online-ul românesc

Antena3.ro, trafic triplat în șase luni, record pentru online-ul românesc

07 Dec 2015   •   13:36
Antena3.ro, trafic triplat în șase luni, record pentru online-ul românesc

Site-ul Antena3.ro a înregistrat în ultimele șase luni o creștere spectaculoasă în istoria online-ului românesc, potrivit datelor oficiale prezentate de SATI.

Astfel, în luna noiembrie, portalul postului de stiri INTACT a atins un record istoric de aproape 4.800.000 de clienți unici, față de 1.480.000 înregistrați în luna mai. Adică de peste trei ori mai mulți. Spre comparație, liderii ierarhiei site-urilor de știri din România, stirileprotv.ro și realitatea.net, dar și cele mai importante tabloide, Libertatea și Cancan, au avut nevoie de patru ani pentru a face același salt. Tot în luna noiembrie, Antena3.ro și-a doborât recordul de clienți unici înregistrați într-o singură zi pe site și a atins pragul de 500.000 de useri.

Și numărul afișărilor site-ului Antena3.ro a crescut semnificativ în această perioadă, de la 13.700.000 în luna mai, la aproape 30 de milioane în luna noiembrie. Pagina noastră de știri a înregistrat, începând din luna iunie, de când este manageriată de Digital Antena Group împreună cu noua echipă de la Antena3.ro, cinci luni consecutive de record istoric pentru datele sale, urcând de pe poziția 13 până pe locul șase, în clasamentul site-urilor de știri din România.

Și nu uitați, de la începutul noiembrie, programele Antena 3 pot fi urmărite live, pe internet, la o calitate premium. Cu doar 1 euro pe lună, cei care se abonează pot câștiga, prin tragere la sorți, bilete de avion dus-întors in Europa, excursii în Grecia, pachete tableta+telefon sau contravaloarea abonamentului la internet pe un an!

×