x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Antena3, URMĂRITĂ PENAL pentru complicitate la şantaj. Citeşte comunicatul DNA

Antena3, URMĂRITĂ PENAL pentru complicitate la şantaj. Citeşte comunicatul DNA

25 Iul 2013   •   12:33
Antena3, URMĂRITĂ PENAL pentru complicitate la şantaj. Citeşte comunicatul DNA

Antena 3, ca persoană juridică, este urmărită penal de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în dosarul în care este acuzat de şantaj directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu.

Citeşte şi Mihai Gâdea, după audierea de la DNA, în dosarul lui Sorin Alexandrescu: "Antena3 nu are nicio legătură cu acest caz"

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii "au dispus extinderea cercetărilor și începerea urmăririi penale față de persoana juridică S.C. ANTENA 3 S.A. în sarcina căreia s-a reținut complicitate la infracțiunea de șantaj".

Citeşte comunicatul DNA


Directorul general al Antena 3, Mihai Gâdea, şi Mugur Ciuvică au venit, joi, la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru a da declaraţii în calitate de martor în dosarul în care este cercetat directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu.

"Nu am fost intrebat nimic spectaculos, am fost intrebat cum functioneaza Antena 3, modul de organizare. Antena3 NU are nicio legatura cu acest caz. Calitatea mea în acest dosar este aceea de martor", a declarat Mihai Gâdea la ieşirea din sediul DNA. 

×