x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mihai Gâdea, după audierea de la DNA, în dosarul lui Sorin Alexandrescu: "Antena3 nu are nicio legătură cu acest caz"

Mihai Gâdea, după audierea de la DNA, în dosarul lui Sorin Alexandrescu: "Antena3 nu are nicio legătură cu acest caz"

25 Iul 2013   •   11:37
Mihai Gâdea, după audierea de la DNA, în dosarul lui Sorin Alexandrescu: "Antena3 nu are nicio legătură cu acest caz"
UPDATE 12:05 - Directorul Antena3, Mihai Gâdea, a declarat, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, că Antena3 nu are nicio legătură cu dosarul deschis directorului Antena Grup, Sorin Alexandrescu.

"Sunt doi procurori care pun tot felul de întrebări. Nimic spectaculos. În acest caz nu avem niciun fel de legătură. Domniile lor (n.r procurorii) trebuie să investigheze. Dacă vor ajunge la alte concluzii, vom vedea. Antena3 nu are nicio legătură cu acest caz", a declarat Mihai Gâdea după ce a ieşit din sediul DNA.
---------------------------------------------------

Directorul Antena 3, Mihai Gâdea şi analistul politic Mugur Ciuvică au fost chemaţi la DNA pentru a da declaraţii, în calitate de martori, în dosarul deschis directorului Antena Grup, Sorin Alexandrescu. Cei doi au primit invitaţii la Direcţia Naţionala Anticorupţie prin telefon şi abia după insistenţe le-au fost trimise citaţii scrise, în mod oficial, relatează Antena3.

"La DNA am fost chemat ca și martor. Când voi ieși voi da mai multe declarații", a spus Mihai Gâdea jurnaliștilor în această dimineaţă, la intrarea în sediul DNA.

Mihai Gâdea a anunţat, în ediţia de miercuri seară a emisiunii "Sinteza zilei", că a fost citat ca martor la DNA, într-o speţă care nu i-a fost încă adusă la cunoştinţă. Directorul Antenei 3 a declarat că se va prezenta la sediul DNA, din respect pentru instituţiile statului.

Şi preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, Mugur Ciuvică, s-a prezentat azi la DNA. El a declarat la intrarea în sediul DNA că publică anchete când vrea el, indiferent de programul celor de la DNA. "Nu o să dau socoteală nimănui când public şi de ce public", a afirmat Ciuvică răspunzând întrebării puse de un ziarist cu privire la publicarea unei anchete în aceeaşi zi în care a fost ridicat Sorin Alexandrescu.

×