x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Antonescu, iritat la Cluj: Aţi visat ceva azi noapte? Nu mai vehiculaţi, când îmi voi schimba poziţia oficială, veţi fi anunţaţi

Antonescu, iritat la Cluj: Aţi visat ceva azi noapte? Nu mai vehiculaţi, când îmi voi schimba poziţia oficială, veţi fi anunţaţi

26 Oct 2013   •   18:03
Antonescu, iritat la Cluj: Aţi visat ceva azi noapte? Nu mai vehiculaţi, când îmi voi schimba poziţia oficială, veţi fi anunţaţi

Întrebat, într-o scurtă întâlnire cu presa care a avut loc înaintea inaugurării noii piste a Aeroportului Internaţional "Avram Iancu" Cluj, dacă a rămas candidatul USL la Preşedinţie, Crin Antonescu a răspuns: "S-a schimbat ceva? Aţi visat azi noapte ceva?", scrie Mediafax.

Jurnalista care i-a adresat prima întrebare a încercat să îi spună preşedintelui Senatului că se vehiculează ideea conform căreia situaţia candidatului USL la Preşedinţie s-ar putea schimba, însă Antonescu a spus iritat: "Nu mai vehiculaţi, când îmi voi schimba poziţia oficială, veţi fi anunţaţi".

Întrebat despre declaraţia preşedintele PDL, Vasile Blaga, potrivit căreia partidul se va bate pentru Preşedinţia României cu Victor Ponta, nu cu liderul PNL, Crin Antonescu, care "se pregăteşte de patru ani", iar "când te antrenezi prea mult intri obosit pe teren", şeful liberalilor a refuzat să comenteze.

 "Nu declar nimic despre domnul Blaga, până şi despre domnul Sultănescu declar, despre Blaga: să fie sănătos!", a răspuns Antonescu.

Anterior, preşedintele Senatului fusese rugat să comenteze afirmaţiile consilierului premierului, Dan Sultănescu, potrivit cărora Antonescu ar da impresia că preia rolul de opozant intern al primului-ministru şi că PNL ar fi vrut să boicoteze deplasarea lui Victor Ponta la Cluj.

"Comentez doar partea a doua, care e complet ridicolă, în rest nu comentez ipotezele domnului Sultănescu. Eu mă văd ceea ce sunt şi cred că toate acţiunile mele, chiar dacă nu îi plac lui Sultănescu, sunt pornite de la ideea că avem o responsabilitate ca majoritate, ca alianţă care guvernează şi nu ne jucăm de-a opoziţia. Asta nu înseamnă că trebuie să ne comportăm ca garda de onoare, care ridică piciorul la exact câţi centimetri trebuie, pentru că e o formaţiune militară, noi suntem o formaţiune civilă", a răspuns Antonescu.

Totodată, Crin Antonescu a fost întrebat despre persoanele care l-au huiduit în momentul în care a ajuns la Cluj, însă a recomandat ziaristului care i-a adresat întrebarea să discute cu cei nemulţumiţi de prezenţa sa acolo. "Să nu dramatizăm, nu au dat cu bombe", a adăugat Antonescu.

×
Subiecte în articol: crin antonescu cluj candidat prezidentiale