x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Argeş: Bărbat suspectat de trafic de cocaină - reţinut în urma unui flagrant

Argeş: Bărbat suspectat de trafic de cocaină - reţinut în urma unui flagrant

06 Feb 2019   •   21:03
Argeş: Bărbat suspectat de trafic de cocaină - reţinut în urma unui flagrant

Un bărbat suspectat de trafic de cocaină a fost reţinut, miercuri, în urma unui flagrant organizat de ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea unui procuror DIICOT.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, este suspectat că a comercializat droguri de mare risc în judeţul Argeş şi în municipiul Bucureşti.

"Bărbatul este bănuit că, în perioada 2017 şi până în prezent, ar fi traficat cocaină pe raza judeţului Argeş şi în municipiul Bucureşti. Pentru probarea activităţii infracţionale, au fost efectuate două percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Piteşti şi în oraşul Ştefăneşti, la locuinţele bărbatului", se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, la percheziţii au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 20 de grame de cocaină, trei telefoane mobile, sumele de 3.850 de lei şi 3.100 de euro, precum şi ustensile care ar fi fost folosite pentru porţionarea drogurilor. De asemenea, a fost pus sechestru asupra unui autoturism, în valoare de aproximativ 70.000 de euro.

Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat la Tribunalul Argeş cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: argeş cocaina trafic