x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Argeş: Copil rănit grav după ce a căzut de pe un motoscuter electric

Argeş: Copil rănit grav după ce a căzut de pe un motoscuter electric

21 Mai 2012   •   08:33
Argeş: Copil rănit grav după ce a căzut de pe un motoscuter electric

Un copil in varsta de 11 ani a fost ranit grav dupa ce a cazut de pe un motoscuter electric condus de o fetita cu doi ani mai mare, incidentul producandu-se in curtea unei case din comuna argeseana Albota.

Copilul ranit a fost internat duminica seara, la Spitalul de Pediatrie din Pitesti, cadrele medicale fiind cele care au sesizat autoritatile, a anuntat, luni, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Arges, comisar sef Danut Dinu.

'Din verificarile efectuate a rezultat faptul ca la data de 20 mai (...), o minora in varsta de 13 ani din municipiul Pitesti, in timp ce conducea un motoscuter electric destinat copiilor si se plimba cu acesta in curtea unui imobil din comuna Albota, sat Mares, avand ca pasager pe minorul in varsta de 11 ani, s-a dezechilibrat, a pierdut controlul motoscuterului si a cazut pe o placa din beton', a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Arges.

Deoarece nu s-a produs pe un drum public, incidentul nu a fost inregistrat ca accident rutier, politistii efectuand insa cercetari pentru vatamare corporala din culpa.(Agerpres)

×