x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Asistentă maternală, reţinută pentru torturarea copiilor pe care îi avea în grijă

Asistentă maternală, reţinută pentru torturarea copiilor pe care îi avea în grijă

06 Oct 2011   •   07:56
Asistentă maternală, reţinută pentru torturarea copiilor pe care îi avea în grijă

Doi copii au fost torturati de asistenta maternala care ar fi trebuit sa-i ingrijeasca. Femeia a fost retinuta pentru tentativa de omor calificat, iar sotul ei pentru complicitate, anunta Antena3. De asemenea, doi angajati de la Directia pentru Protectia Copilului sunt retinuti pentru neglijenta in serviciu.

Cei doi copii au ajuns in grija unui asistent maternal dupa ce tatal lor le-a omorat mama. Nici in grija statului nu au fost ocrotiti, deoarece cruzimea asistentei maternale s-a dovedit a fi fara margini: i-a batut, i-a taiat. Fetita a avut nevoie la un moment dat de 130 de zile de ingrijire medicala pentru a-si reveni.

Mai mult decat atat, asistenta maternala a internat-o pe fetita la camera de garda a Spitalului Grigore Alexandrescu din Bucuresti sub un nume fals.

Astfel, din decembrie 2009, cand fetita a fost internata, si pana in prezent, politistii au facut cercetari pentru a-si da seama despre ce asistent maternal este vorba. Femeia, dar si sotul acesteia, au fost retinuta pentru tentativa de omor si complicitate.

Alaturi de ei, au mai fost retinuti si doi angajati de la Directia de Protectia Copilului pentru fals in inscrisuri.

Acestia vor fi dusi la Tribunalul Bucuresti, cu propunerea de arestare preventiva.


×