x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Astărăstoae: Arafat este un profesionist. Sper să nu vină un clovn în locul lui!

Astărăstoae: Arafat este un profesionist. Sper să nu vină un clovn în locul lui!

10 Ian 2012   •   11:01
Astărăstoae: Arafat este un profesionist. Sper să nu vină un clovn în locul lui!

Vasile Astarastoae, presedintele Colegiului Medicilor din Romania, a declarat ca regreta faptul ca seful statului, in loc sa fie moderator, a intervenit si a provocat demisia lui Raed Arafat.

"Raed Arafat este un profesionist care a realizat un proiect si pe care l-a dus pana la capat, dar a carui voce nu a mai fost ascultata, desi el este cel care a creat un sistem integrat de urgenta care functioneaza foarte bine in Romania", a precizat Astarastoae, citat de Mediafax.

Potrivit presedintelui Colegiului Medicilor, Traian Basescu, in loc sa fie moderator pe o lege foarte importanta, a intervenit intr-o emisiune televizata si a generat demisia subsecretarului de stat Raed Arafat.

"Macar in ceasul al doisprezecelea ar trebui sa se inteleaga ca profesionistii trebuie ascultati, nu blamati. Avem nevoie de un dialog real, nu formal. Da, Raed Arafat este un profesionist si regret faptul ca si-a dat demisia", a adaugat Astarastoae.

Presedintele CMR a mai spus ca spera ca persoana care ii va urma in functie lui Arafat sa fie un profesionist si nu un clovn.

"Sper ca in locul lui Raed Arafat sa vina un profesionist asa cum este el. Sper sa nu vina un saltimbanc, un clovn", a spus Vasile Astarastoae.

×