x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Astrologii au aflat de ce s-a produs criza economică mondială: Opoziţia dintre Saturn şi Uranus e de vină!

Astrologii au aflat de ce s-a produs criza economică mondială: Opoziţia dintre Saturn şi Uranus e de vină!

30 Iul 2009   •   00:00
Astrologii au aflat de ce s-a produs criza economică mondială: Opoziţia dintre Saturn şi Uranus e de vină!

Criza economică globală ar fi o consecinţă a opoziţiei dintre Saturn şi Uranus, iar epidemia gripei porcine încă nu a atins punctul culminant, consideră Aleksandr Zaraev, preşedintele Şcolii de astrologie din Rusia, într-un interviu acordat portalului Utro.



Potrivit acestuia, opoziţia dintre Saturn şi Uranus, care a şi generat actuala criză, este un fenomen care se întâlneşte o dată la 44 de ani. În prezent ne aflăm chiar în prima etapă a unui nou mare ciclu, cu o perioadă de tranziţie de doi ani. Acesta a început în septembrie anul trecut şi va dura cel puţin până în septembrie 2010, cam tot atunci se va restrânge şi criza economică.

Acelaşi astrolog rus susţine că răspândirea virusului A (H1N1) în lume este legată de activitatea intensă a Soarelui. "Anii 2009 şi 2011 sunt ani cu o activitate solară ridicată şi tocmai astfel de perioade favorizează producerea unor schimbări radicale la nivelul vieţii microorganice. Apar noi viruşi, care proliferează activ, suferă mutaţii şi se răspândesc. Excesul de energie solară se reflectă şi asupra activităţii umane, a regnului animal şi în genere asupra biosferei întregii Planete", explică acesta.

Pornind de al aceste premise, anul 2009 ar fi un fel de repetiţie pentru anul 2011, apreciază el, adăugând că "în acest timp, gripa porcină ar putea să regreseze, să sufere unele mutaţii, iar peste un an să apară sub o formă nouă". De aceea, unica modalitate de combatere a virsului A(H1N1) este, în opinia sa, ca fiecare dintre om în parte să-şi întărească sistemul imunitar.

În interviul acordat Utro, el a găsit o explicaţie "cosmică" şi pentru numărul mare de accidente de pe şoselele Rusiei, în care mor anual zeci de mii de persoane. "În astrologie există noţiunea de planete nefaste, capabile să genereze evenimente negative: acestea sunt Marte, Saturn şi Uranus. Ele se află în prezent într-o conjuncţie în care omul nu poate reacţiona adecvat la întâmplările prin care trece: depăşeşte viteza, îşi distrage atenţia vorbind la telefonul mobil sau se lasă dus de gânduri şi pierde momentele în care trebuie să ia decizii esenţiale", mai spune Zarev, cu toate că presa rusă consideră că pentru numărul mare de accidente de vină sunt starea proastă a drumurilor şi inconştienţa şoferilor care se urcă în stare de ebrietate la volan.

×
Subiecte în articol: observator