x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Atac cu ouă la premier!

Atac cu ouă la premier!

17 Iul 2009   •   00:00

O persoană a aruncat cu ouă, astăzi la prânz, spre maşina în care urcaseră premierul Emil Boc şi ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, imediat după o întâlnire de la Consiliul Judeţean Timiş. Ouăle s-au spart pe treptele Palatului Administrativ din Timişoara.



Potrivit martorilor, bărbatul care a aruncat cu ouă a fugit apoi pe o stradă perpendiculară pe cea pe care se află Palatul Administrativ.

Coloana în care se afla maşina premierului nu s-a oprit în urma incidentului, nicio maşină nefiind atinsă de ouăle aruncate.

Femeile de serviciu de la Palatul Administrativ au adunat imediat resturile de pe scările instituţiei, iar jandarmii iau declaraţii de la martorii incidentului.

Boc, după atac: "În vremuri de criză, un premier este pregătit pentru orice"

Premierul Emil Boc a declarat că nu a observat faptul că o persoană a aruncat cu ouă în direcţia maşinii în care se afla cu ministrul Transporturilor, adăugând însă că un prim-ministru trebuie să fie pregătit pentru orice în perioadă de criză.

"Nu şitiu, nu am văzut ce s-a întâmplat, dar, în vremuri de criză, un prim-ministru trebuie să fie pregătit şi să se aştepte la orice", a spus Boc, citat de Mediafax.

Mediafax

×
Subiecte în articol: observator