x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Atac DUR al lui Ludovic Orban la adresa unui coleg de partid: "Mi se pare foarte interesant că nu este acuzat și de luare de mită”

Atac DUR al lui Ludovic Orban la adresa unui coleg de partid: "Mi se pare foarte interesant că nu este acuzat și de luare de mită”

06 Dec 2015   •   20:36
Atac DUR al lui Ludovic Orban la adresa unui coleg de partid: "Mi se pare foarte interesant că nu este acuzat și de luare de mită”
Sursa foto: Agerpres

Deputatul liberal Ludovic Orban a vorbit, sâmbătă, la ”Dincolo de Știri” de acuzațiile care i se aduc lui Ioan Oltean.

"Mi se pare foarte interesant că nu este acuzat și de luare de mită, deși este prezent în referat. Este acuzat de trafic de influență și de complicitate la abuz în serviciu. Când aud de complicitate la abuz în serviciu mi se pare ceva... straniu și ciudat", a spus Ludovic Orban, în emisiunea "Dincolo de știri" de la Antena 3, moderată de Cristina Țopescu.

Liderul deputaților PNL a adăugat: "Mi-aș pune o întrebare, dacă există înregistrări, fotografii și așa mai departe, bănuiesc că au fost făcute prin 2010-2011, pentru că atunci era relația foarte apropiată, pentru că, dacă nu sunt din perioada aia, nu sunt relevante pentru dosar. Dacă erau din perioada aia, au apărut doar acum? Aici am ascultat cu mare atenție și am ascultat voci care au spus că doamna Dumitrean a fost sub supraveghere o bună perioadă de vreme. Ori, dacă au existat și au fost înregistrate, de ce au apărut atât de târziu?".


×