x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Atac într-un salon de coafură din Ruse, Bulgaria. Un român și-a împușcat soția, mamă a doi copii, și apoi s-a sinucis

Atac într-un salon de coafură din Ruse, Bulgaria. Un român și-a împușcat soția, mamă a doi copii, și apoi s-a sinucis

de Redacția Jurnalul    |    15 Dec 2023   •   17:15
Atac într-un salon de coafură din Ruse, Bulgaria. Un român și-a împușcat soția, mamă a doi copii, și apoi s-a sinucis
Sursa foto: Pixabay.com

Tragedie în Ruse, Bulgaria, unde o femeie în vârstă de 39 de ani a fost victima unui atac brutal într-un salon de coafură, unde a fost împușcată de propriul soț, un român cunoscut cu antecedente penale. Cei doi, care aveau împreună doi copii minori de 10 și 11 ani, se aflau într-o relație instabilă, iar gelozia este indicată drept motivul principal al tragediei.

Femeia, grav rănită, a fost transportată de urgență la spital și a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru a-i salva viața. În prezent, se află în stare critică la terapie intensivă, iar medicii depun eforturi susținute pentru a-i asigura supraviețuirea.

Atacatorul, românul în vârstă de 39 de ani, avea un istoric penal, fiind condamnat la 6 ani de închisoare pentru trafic de persoane în Italia în 2018. După executarea sentinței, a fost expulzat din Bulgaria și returnat în România. La scurt timp după comiterea crimei, acesta a fost găsit mort în mașina familiei. Potrivit anchetatorilor, românul s-a sufocat în interiorul autoturismului după ce s-a intoxicat cu gaze de eșapament, potrivit Antena 3 CNN.

Ancheta este în curs, iar autoritățile examinează cu atenție toate detaliile pentru a reconstitui firul tragic al evenimentelor. Gelozia este considerată motivul principal, însă anchetatorii nu exclud alte posibile cauze.

×
Subiecte în articol: salon de coafura impuscat sinucidere