x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Aterizare de urgenţă pe Otopeni: Un pasager american a făcut infarct

Aterizare de urgenţă pe Otopeni: Un pasager american a făcut infarct

17 Noi 2011   •   07:54
Aterizare de urgenţă pe Otopeni: Un pasager american a făcut infarct

O aeronava care a decolat din Tel Aviv si urma sa ajunga la Los Angeles a aterizat de urgenta la Bucuresti, in aceasta dimineata, dupa ce un pasager american a facut infarct in timpul zborului.

Purtatorul de cuvant al Aeroportului "Henri Coanda", Valentin Iordache, a declarat, pentru Mediafax, aeronava Boeing 747 a solicitat perimisiunea de aterizare inca de pe teritoriul Turciei.

"Este vorba de o aeronava Boeing 747. Echipajul acesteia a solicitat aterizarea de urgenta la Bucuresti desi era deasupra spatiului aerian al Turciei, intrucat echipa de urgenta de la Otopeni este deja cunoscuta. Lunar sunt inregistrate trei-patru astfel de situatii", a spus purtatorul de cuvant al aeroportului.

Acesta precizat ca aeronava, avand 276 de pasageri la bord, a aterizat la 4:07 si a reluat zborul la 7:02, fara sa fie afectat traficul aerian.

Pasagerul americ, de 54 de ani, a fost stabilizat de echipa medicala a aeroportului dupa care a fost transport la spital cu ambulanta aeroportului, a precizat purtatorul de cuvant.

×