x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Autobuz cu deţinuţi răsturnat în zona localităţii Mircea Vodă, Constanţa. Trei persoane au fost rănite

Autobuz cu deţinuţi răsturnat în zona localităţii Mircea Vodă, Constanţa. Trei persoane au fost rănite

13 Dec 2011   •   06:58
Autobuz cu deţinuţi răsturnat în zona localităţii Mircea Vodă, Constanţa. Trei persoane au fost rănite

Un autobuz in care se aflau 22 de detinuti de la Peniteniciarul Poarta Alba s-a rasturnat, in aceasta dimineata, pe DN 22 C, in localitatea Mircea Voda din judetul Constanta.

Detinutii erau dusi la munca pe un santier al autostrazii Cernavoda - Medgidia. Din primele informatii, accidentul a fost provocat de ceata, un autoturism din fata autobuzului franand brusc, informeaza constanteanul.com.

In urma accidentului, trei detinuti au fost raniti usor, doi dintre ei fiind trimisi cu ambulantele la Spitalul Municipal Medgidia, iar al treilea, care acuza dureri in zona coloanei, a fost transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta pentru a fi suspus unor investigatii medicale amanuntite.

Purtatorul de cuvant al Penitenciarul Poarta Alba, inspectorul Gabi Botezan, a declarat ca celelalte 19 persoane lipsite de libertate, aflate in autobuz, au fost duse la Spitalul Penitenciar Poarta Alba, pentru investigatii medicale. (V.M.)

×