x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Autostrada Bucuresti - Pitesti / Directorii de la Drumuri, sanctionati de "antrenor"

Autostrada Bucuresti - Pitesti / Directorii de la Drumuri, sanctionati de "antrenor"

de Iohanna Onaca Purdea    |    02 Sep 2006   •   00:00

Directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), Liviu Damboiu, si directorul Directiei Regionale de Drumuri, Serban Ghinea, vor fi sanctionati de ministrul Berceanu, "antrenorul" Transporturilor, deoarece CNADNR a anuntat gresit data de finalizare a lucrarilor de reparatii a Autostrazii Bucuresti - Pitesti.

Directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), Liviu Damboiu, si directorul Directiei Regionale de Drumuri, Serban Ghinea, vor fi sanctionati de ministrul Berceanu, "antrenorul" Transporturilor, deoarece CNADNR a anuntat gresit data de finalizare a lucrarilor de reparatii a Autostrazii Bucuresti - Pitesti. Finalizarea lucrarilor de reabilitare a Autostrazii Bucuresti - Pitesti, pe sensul dinspre Pitesti spre Capitala, ar fi trebuit sa se realizeze la data de 15 septembrie. Insa reprezentantii CNADNR au convenit impreuna cu ministrul ca acest termen sa fie modificat, stabilindu-se data de 1 septembrie. Ministrul a considerat ca anuntul a fost facut in graba, fara verificarea situatiei din teren, luand decizia sanctionarii celor doi directori responsabili.

PEDEAPSA. "Sanctiunile pot porni de la diminuarea salariului cu 30%, pe o anumita perioada, nefiind exclusa chiar demiterea sefului CNADNR, Liviu Damboiu, intentie mai veche a ministrului Radu Berceanu", au declarat surse din Ministerul Transporturilor, citate de Mediafax. Directorul CNADNR, Liviu Damboiu, este de parere ca nu va fi sanctionat dupa ce ii va explica ministrului situatia. El a spus ca anuntul CNADNR privind finalizarea lucrarilor de reparatii s-a bazat pe declaratia constructorului, care si-a anuntat intentia de a devansa lucrarile cu cateva zile, lucru care nu a mai fost posibil din cauza ploilor din ultimele zile. Lucrarilor de reparatii pe sensul Pitesti - Bucuresti se vor finaliza la 5 septembrie, potrivit unui comunicat al CNADNR. (Iohanna Onaca Purdea)

×
Subiecte în articol: observator CNADNR